backgroundLogo

gala apples.640 Кожна 12 пляшка яблучного соку в США була зроблена з українських яблук.













Вирощування та переробка овочів та фруктів має великий потенціал в Україні, який може приносити великі прибутки.
 
“В Україні ми дуже мало продаємо. Ми працюємо з сільським населення, яке збирає ягоди та фрукти і здає їх нам. Потім цю сировину переробляємо, робимо згущений сік-концентрат чи пюре і відправляємо далі. Українці навіть не здогадуються, що наші фрукти та ягоди споживають японці, німці та американці”, – повідомив засновник Групи компаній T.B. Fruit Тарас Барщовський у інтерв’ю Економічній Правді.
 
“В України величезне майбутнє, величезний потенціал в переробці саме ягід, фруктів та овочів”, – додав Барщовськи - “Зараз працюємо по програмі, яка сприяє тому, щоб одна родина, маючи 2 гектари землі, вирощувала там сировину для соків — з зерна за рік вона заробить лише 300-500 доларів, але якщо посадити там сади чи малину, із 2 гектарів можна отримати 20 тисяч євро і жити цілий рік.”
 
Джерело: AgroNews

 

Зворотній зв'язок

Підписатися на розсилку